En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Çift yangın bapları, koridorlarda ve heybetli odalara girizgâhlerde bulunanlar üzere elan geniş açıklıkları kapatmak sinein kullanılabilen dü kapı kanadından oluşur. Bu kapılar, henüz geniş alanlarda yangına ve dumana karşı bir bariyer uydurmak üzere mutasavvertır ve keresteden, çelikten yahut bu malzemelerin bir kombinasyonundan konstrüksiyonlabilir. Genellikle 30 ila 120 zaman ortada değişen çeşitli yangın dereceleriyle mevcuttur.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Sırça yangın kapıları ekseriya çağcıl daire binalarında, okullarda ve hastanelerde kullanılır ve çoğu kez 120 dakikaya derece yangın dereceleri sunar.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

İnsanların yaşamını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mânia olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenir iktisadi etkilerini en aza indirir.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapılarının yakın şekilde monte edilmesi ve sistemli olarak hizmetının kuruluşlması önemlidir.

Lokal itfaiye yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni niyetını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasarın bütün organizatör gereklilikleri huzurladığından ve güvenli bir boşaltma rotası esenlamada canlı evetğundan sakıncasız olurlar.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yüzı sıra, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden başka yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Binanın tipine ve kullanmaına destelı olarak, yangın kapkaloriın lazım metanet süresi belirlenmelidir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi yalnızca hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü pas veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapısının yakın şekilde monte edilmesi ve mazbut olarak hizmetının mimarilması önemlidir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması Yangın Kapısı ile rahatlıkla açılması sağlanabilir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve yarar fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Z tipi yangın merdiveni ismini mimarilış şeklinden aldatmaır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page